Hvem er vi?

Les Våre historier  

Teamet

Kunne du tenke deg å være med på en spennende forandring, da står vi klare til å hjelpe deg. Vi brenner for å hjelpe andre som trenger et skikkelig opplegg som er tilpasset hver enkelt person.
Hvis du lar oss hjelpe deg vil du bli overrasket over hvor lett det er hvis du bare bestemmer deg.

Erik Jirving

Alder: 45

E-post: erik@dittnyeliv.no

Idrettsbakgrunn:
Etter mange år innom innebandy på elitenivå har jeg nå flyttet meg til løping, golf og styrketrening.
Jeg har gått med en drøm om å kunne hjelpe andre å nå sine drømmer og mål. Når jeg nå er en del av Ditt nye liv har dette blitt en virkelighet.

Dette skjer i 2023:
Dette år blir det mest løping. Er påmeldt Ecotrail Oslo 31 km, Sentrumsløpet 10 km og Oslo halvmaraton. Målet mitt er å prøve å sette nytt personlig rekord på alle.

Laila Tufte


Alder: 43

E-post: laila@dittnyeliv.no

Idrettsbakgrunn:
Lang erfaring innen idrett. Jeg er nyutdannet coach/mental trener og har tatt lederutdanning innen lederskap og kommunikasjon.
Som person er jeg ett menneske som er god på å skape engasjement hos andre. Det er noe veldig givende for meg å finne ut hva som motiverer hver enkelt og få individer til å fungere i sin hektiske hverdag med riktig innstilling, gode vaner, planlegging, og struktur. Jeg er flink til å kartlegge mennesker og gi de påfyll der de trenger det. Når jeg lærer mennesker å kjenne, kan jeg være god på å motivere i riktig retning.
Jeg trener styrketrening daglig, fordi det gir meg så mye både mentalt og fysisk. Sterkere kropp, sterkere hode.
 • Å bli med på programet til ditt nye liv er det beste valget jeg tatt i livet mitt. Jeg har hele tiden vært innstilt på at livsstilsendring ikke er en spurt, men heller som et maraton. Det tar tid og man må jobbe med seg selv underveis og resten av livet.  Jeg har mye mer energi, og det trenger jeg, for nå har jeg blitt mamma!

  - ANNIE

 • Jeg merker at det jeg har drevet med over så lang tid gir avkastning. Hadde ikke vært der jeg er i dag hvis det ikke var for hjelpen fra Ditt nye liv teamet. Veien videre ser lys ut, jeg vil sette meg flere treningsmål og ikke minst vise barna mine aktivitetsglede.

  - MARI

 • Det har vært en mental jobb å gå ned så mye i vekt. Men det var noe jeg måtte gjøre og jeg angrer ikke et sekund. Jeg har mye mer energi, føler meg bedre, hverdagen og livet er enklere. Det er 16 uker som jeg virkelig kan anbefale til andre. Opplegget til Ditt nye liv fungerte virkelig.

  - DANIEL

 • Det startet da en kollega utfordret meg til å bli med på programet til Ditt nye liv .

  Det startet en positiv spiral der jeg ble stadig mer bevisst på kosthold og trening.

  Jeg lever nå et mer aktivt liv, og har gjort mye jeg aldri trodde jeg var i stand til.

  - VICTOR

På 16 uker vil vi hjelpe deg bli den beste versjon av degselv! Du vil få en kropp og en helse du kan være stolt av.
Om ossPåmelding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram